Scroll Top

Concepts

Met gezonde voeding als basis en de therapeutische waarden daarvan ontwikkelt Kitchen12foodtherapy ook op maat gemaakte concepten binnen de verslavingszorg. We werken hierin graag samen met andere, dedicated partners.

F&B Management

Wij bieden de totale verzorging van en ondersteuning bij de invulling van de Food & Beverage discipline binnen verslavingszorg klinieken. Van advies, inkoop, leveranciersmanagement, tot keukenorganisatie en implementatie, coaching en training, receptuur en menu’s. Gezond, lekker, top kwaliteit en alles onder één dak.

Zorg voor zorgmedewerkers

Het is bewezen dat het personeel tot 40% beter presteert als ze gezond en fit zijn, maar zich zeker ook gelukkig, trots en belangrijk voelen bij hun werkgever. Kitchen12foodtherapy biedt een hoogwaardig food concept waarbij het personeel volledig verzorgd wordt. Het personeel krijgt, exclusief en gastronomisch, wat ze nodig heeft. Het ziekteverzuim en het verloop in personeel neemt hierdoor af. 

Alles Op Tafel

De juiste voeding op het juiste moment. Dat is de kern van het Alles Op Tafel Programma. Tijd nemen voor ontspanning, goed en voedzaam eten, iedereen aan tafel, samen genieten en samen delen. Tailormade voor elke organisatie.